עוף אפוי עם תפו"א ובצל
מצרכים:
1 עוף מחולק למנוץ
1 ק"ג תפוחי אדמה
4 בצלים
4 כפות שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה מרוקאית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות סילאן
3 כפות קאייג'ן
כפית שום כתוש
1 כף ברבקיו
1 כפית רוזמרין קצוץ
2 כפות רוטב סויה
דרך הכנה:
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומסדרים בתבנית.
פורסים את הבצל לטבעות ומסדרים על תפוחי האדמה.
בקערית מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים את העוף היטב.
מסדרים את העוף מעל תפוחי האדמה והבצל עם העור כלפי מעלה.
את שארית חומרי התיבול מפזרים בין העוף על התפודים והבצל.
אופים בחום של 200 מעלות 40 דקות.
מצרכים:
1 עוף מחולק למנוץ
1 ק"ג תפוחי אדמה
4 בצלים
4 כפות שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה מרוקאית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות סילאן
3 כפות קאייג'ן
כפית שום כתוש
1 כף ברבקיו
1 כפית רוזמרין קצוץ
2 כפות רוטב סויה
דרך הכנה:
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומסדרים בתבנית.
פורסים את הבצל לטבעות ומסדרים על תפוחי האדמה.
בקערית מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים את העוף היטב.
מסדרים את העוף מעל תפוחי האדמה והבצל עם העור כלפי מעלה.
את שארית חומרי התיבול מפזרים בין העוף על התפודים והבצל.
אופים בחום של 200 מעלות 40 דקות.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: